Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Rob in Mumbai - 3e dag in Mumbai
Rob in Mumbai

Description
My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends

3e dag in Mumbai

Vanmiddag een extreeeeeem saaie dag. Mensen observeren en kijken wat ze doen. Maar goed. Het wordt stiekem elke dag een beetje later. Ik zie dan ook geen enkel daglicht. Heb het dan ook nog geen seconde warm gehad ook al schijnt het 39 graden te zijn. Airco's doen het allemaal erg goed. Gewoon lange mouwen dus en t-shirt eronder. Brrrrr...
 
Net naar een ander hotel geweest waar ik gisteren een mailtje naar toe had gestuurd en vandaag op aan het afdingen was. Is voor onze begrippen nu heel goedkoop, maar moet natuurlijk nog wel door Atos goedgekeurd worden. Ga ik morgen vragen. Zag er in ieder geval wel goed uit:
 
 
Geen zwembad, maar wel een terras, veel betere buurt, bar en zelfs een karaokebar in het hotel. Ha, ha... We hebben nog effe de kamers bekeken die we krijgen als we gaan boeken. Very nice.
 
Nou, vanavond weer laat gaan eten (rond 10 uur). Pfff... als het zo doorgaat, ga ik wel richting de 117,5 kg. En voor de afwisseling kerrie. Maarrrr.... ik heb ergens onderweg al een KFC en een Domino Pizza gezien. Ook al afgesproken dat we daar vrijdag in ieder geval gaan eten.
 
Wordt vervolgd....
 

Posted: 22:57, 27/5/2009
Add Comment

<- Last Page | Next Page ->